Image Alt

Студио

Нашето пространство може да бъде наемано и като студио. Разполагаме с две помещения напълно обособени за професионална продукция на аудио и видео съдържание. Студио 1 е тип контролна стая, от която се управляват звукът, осветлението, мултимедията и видео излъчването, докато Студио 2 е специално третирано помещение, предназначено за аудио и видео постпродукция. Мултифункционалността на сцената позволява тя да бъде лесно адаптирана като допълнително студио пространство, с помощта на подвижни звукоизолационни панели и декори.

Нашият екип от дизайнери и аниматори може да изработи динамична мултимедия за видео екраните или живото излъчване, както и текстилни стени, катедри, мебели и друг реквизит с възможност за персонален брандинг. За всичко свързано с аудио/видео обрабтка и музикално продуциране, предлагаме краен продукт, отговарящ на стандарта и трендовете в индустрията.

Видео продукция

Излъчване на живо

Цялостно обслужване на онлайн събития. Мобилно приложение и уеб платформа за заключен стрийминг с възможност за осъществяване на видео конферентна връзка на живо през Skype, Zoom, Microsoft Teams и др.

Видео предавания

Заснемане на уебинари, онлайн обучения и подкасти.

Музикални изпълнения

Представяне на авторска музика и създаване на музикално съдържание за платформи като youtube, facebook и instagram.

Аудио продукция

Звукозапис

Професионално студийно оборудване и възможност за мултиканален запис до 32 канала.

Музикална продукция

Продуциране и аранжиране на музикални произведения, композиция за филми и спектакли, както и изготвяне на музикални подложки за реклами.

Звукова обработка

Прецизно полиране на звуково съдържание посредством водещи софтуерни инструменти и ефекти, като финалният резултат може да бъде дистрибутиран в реално време, както в залата и мониторите, така и в живите излъчвания.